Nya centrala och aktivitetsbaserade kontor i Malmö och Stockholm

Här på Rotpartner är vi en värderingsstyrd organisation där utveckling hela tiden står i fokus. Om fem år planerar vi att vara dubbelt så många och som en del i den satsningen så flyttar vi nu in i nya kontor både i Malmö och i Stockholm.

Ca 200 kvm aktivitetsbaserade kontor på respektive ort som är optimerade för vår verksamhet. Du väljer arbetsplats utifrån vad du ska göra just den dagen. Tyst, ostört eller möjlighet till diskussion. Och självklart finns här även dusch så att du kan träna på arbetstid eller cykla till jobbet.

– Det är viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och då är ett lättillgängligt kontor som man gillar att vara på betydelsefullt. Stockholm är stort och vi vill också gärna att alla våra kunder och samarbetspartners enkelt ska kunna ta sig till oss ifrån olika håll, säger Ulrika Nord, vd för Stockholmskontoret.

I Stockholm finner du oss numera på Saltmätargatan 8 på Norrmalm, i en av Bonniers fastigheter ett stenkast ifrån Handelshögskolan. Idag är vi åtta personer här men planerar att vara närmare 25 och till dess hyr vi ut en del till kreativa och framgångsrika Kanozi Arkitekter som sedan tidigare har kontor i Göteborg och Malmö.

I Malmö kommer du att hitta oss på Adelgatan 2 från och med 1 september. Det känns lite extra bra att det är vår kund Folksam Fastigheter som är ägare och Newsec som förvaltar. Här är vi sju personer idag men kommer vara runt 20.

– Nu sitter vi centralt i både Göteborg, Malmö och Stockholm och alla våra tre kontor är aktivitetsbaserade. Det ligger in linje med vår satsning att inom fem år vara 100 anställda och ha tagit marknadsandelar på alla tre orterna, säger John Kåwert, marknadsansvarig för Rotpartner och tf vd för Malmökontoret.