Ny vd till Göteborg när Rotpartner tar nästa steg

Rotpartner har haft en sådan positiv utveckling i både Göteborg, Malmö och Stockholm att koncernchefen Fredrik Olsson nu lämnar vd-rollen i Göteborg för att fokusera på hela koncernen. Ny vd i Göteborg blir Daniel Olsson.

– Göteborg har en fantastisk marknad framför sig med stora stadsutvecklingsprojekt och genom att Daniel tar över som vd får vi någon som kan lägga fullt fokus på att utveckla Göteborgskontoret inför det. Samtidigt får jag möjlighet att jobba mer med helheten och stötta och hjälpa respektive kontor vidare, säger Fredrik Olsson och menar att det här är ett naturligt steg i Rotpartners fortsatta utveckling. Han tillägger att han även kommer jobba med kunduppdrag och affärsutvecklingsfrågor en del av sin tid.

– Daniel har en mycket lång historik i företaget och står stabil i våra viktiga värdegrunder så det känns väldigt självklart att valet föll på honom, fortsätter han.

Daniel Olsson började redan 2002 och har under åren haft flera olika roller på Rotpartner. Främst som bygg- och projektledare, teamledare samt så har han suttit med i ledningsgruppen i många år. När han nu går in i rollen som vd kommer han samtidigt jobba kvar i projekt och finnas nära kunderna.

– Vi är ett tillväxtföretag och vill expandera ytterligare, samtidigt är konkurrensen i branschen stenhård om de bästa så min utmaning ligger mycket i att både rekrytera rätt personer vid rätt tillfälle och behålla och utveckla vår grymma personal. Vi ser en utvecklingspotential och kommer jobba aktivt med att varje medarbetare tar ännu tydligare kliv i sin utveckling, säger Daniel Olsson och menar att du ska känna att Rotpartner är en arbetsgivare som tillför något till ditt liv.

Vd-skiftet genomfördes den 18 september.

För mer information kontakta
Fredrik Olsson, koncernchef
010-209 64 07
fredrik [dot] olsson [at] rotpartner [dot] se