Ny extern styrelseledamot förstärker Rotpartners Stockholmssatsning

Rotpartner är ett starkt värderingsstyrt företag som utmanar branschen i sin ambition att få ett byggprojekt att bli det bästa som har hänt för alla parter. Idag är man ca 50 anställda i Göteborg, Malmö och Stockholm. Målet är att fördubbla det på 5 år och omsätta 130 miljoner. För att stärka sin satsning på Stockholmsmarknaden så har man valt in Thomas Enmark i Rotpartner AB:s styrelse.

 – Vi tar nu in Thomas i styrelsen som med sin Stockholmskännedom främst ska stötta verksamheten där, men självklart också för att utveckla hela Rotpartner. Han tillför ett fastighetsägarperspektiv som är värdefullt för oss, säger Göran Kåwert, styrelseordförande i Rotpartner AB.

Thomas Enmark är till vardags projektchef på John Mattson Fastighets AB. Det var när de för några år sedan letade efter en kompetent leverantör som kunde hantera hyresgästkommunikationen vid ett stort stambytesprojekt som han för första gången mötte och började samarbeta med Rotpartner.

– Rotpartner sticker ut med sin inställning och sitt genomtänkta arbetssätt kring kommunikation. De vill åstadkomma något mer än ett byggprojekt och jobbar väldigt aktivt med sin företagskultur för att få all personal att leva efter den, säger Thomas Enmark och fortsätter, jag hoppas kunna bidra med kundperspektivet och hjälpa dem utvärdera tjänster och framförallt med att avancera på Stockholmsmarknaden.

Thomas Enmark valdes in i Rotpartner AB:s styrelse under hösten 2017. Styrelsen består i övrigt av den externa ledamoten Stefan Lotzman samt delägarna Göran Kåwert, John Kåwert och Fredrik Olsson.