Sökes: Projektledare i Göteborg

Rotpartner är ett oberoende konsultföretag som jobbar med renovering och utveckling av fastigheter, som projektledare och byggkonsult.

Företaget har sitt ursprung i Göteborgsregionen där vi är en väletablerad aktör. Vi har arbetat framgångsrikt med att leverera kvalificerade konsulttjänster, bygg- och projektledning specialiserade mot ROT-sektorn under 30 år. Sedan 2011 är företaget även representerat på Stockholmsmarknaden. Något som utmärker Rotpartner är att företaget utöver den byggtekniska processen även lägger stor vikt vid den mänskliga processen i projekten.

Vi som arbetar på Rotpartner tycker att insidan är lika viktig som utsidan. Både när det gäller jobb och människor.

Vi ser ljust på framtiden och därför söker vi nu flera arbetskamrater, främst bygg- och projektledare med flera års erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som med brinnande engagemang vill arbeta som byggprojektledare med ansvar för våra lokalanpassningsprojekt. Du kommer att arbeta med att utveckla våra tjänster mot lokalanpassningar i Göteborgsregionen och till viss del med att hitta nya affärsmöjligheter.

Du kommer också att ha hand om andra renoverings- och ombyggnadsprojekt vilket gör tjänsten variationsrik. Beroende på projektens karaktär är din roll varierande från övergripande ansvar till ansvar för del av projekt. 
Såsom projektledare hos oss på Rotpartner har man helhetsansvar för projekten från början till slut och då kan det ingå t.ex.

  • organisera resurser, planera aktiviteter mm.
  • projekteringsledning med ansvar för framtagning av förfrågningsunderlag, samordning underkonsulter, projekteringsmöten m.m.
  • Kundansvar med mycket kontakter och kommunikation med vår kund och med kundens kund, det vill säga hyresgästerna
  • Upphandling av entreprenörer
  • Byggledning inkl kontroller under entreprenadgenomförandet
  • Uppföljning ekonomi, tider, teknik
  • Löpande entreprenadbesiktningar

Vi har vårt kontor i Kungälv men inom 1,5 år planerar vi att flytta det till Göteborg

Din bakgrund och erfarenheter

Du har någon typ av relevant eftergymnasial utbildning, högskola är önskvärt men inte något krav. Du har arbetat ett antal år och har bra allmänkunskap inom bygg. Du är en erfaren projektledare med erfarenhet från renoveringsprojekt, och gärna lokalanpassningar. Det är viktigt att du har erfarenhet av hyresgästkontakter och är det kommersiella hyresgäster är det meriterande. Du behöver ha erfarenhet av att styra entreprenörer i ett byggprojekt.

Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha körkort och tillgång till personbil.

Som person är du glad, öppen och socialt framåt. Du kännetecknas också av att vara driven, tydlig i din kommunikation och en god lagspelare.

Ansökan

Har du hjärtat på rätta stället kan det vara du som blir vår nästa projektledare.

I denna rekrytering samarbetar Rotpartner med Fasticon Komptetens. Du registrerar din CV och ansöker på www.fasticonkompetens.se, bifoga gärna ett personligt brev. Sista dag för ansökan är den 18 april 2012.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 073 – 048 85 50 alternativt annika [dot] loberg [at] fasticonkompetens [dot] se