Lägenheter

När du renoverar lägenheter, hur omfattande ska du göra det? Svaret är, det beror på. Handlar det om en bostadsrättsförening så är beslutet ofta enklare eftersom medlemmarna ansvarar för ytskikt och sakvaror. Har du däremot en hyresfastighet så finns det flera olika valmöjligheter. Vilken du ska välja beror på vad du vill åstadkomma. På lång och kort sikt. Har du inte den övergripande bilden klar för dig så hjälper vi dig komma fram till den. Det kan du läsa mer om under vår tjänst Analys & Strategi.

Beroende på vad du vill åstadkomma så kan du välja alltifrån att ”bara” renovera t ex badrum och/eller kök i utvalda lägenheter till att totalrenovera samtliga lägenheter. Eller så går du ytterligare ett steg längre och tar chansen att utveckla fastigheten genom att bygga om när du ändå ska genomföra ett byggprojekt. Att bara renovera badrum och kök styckvis blir oftast mest lönsamt på kort sikt men å andra sidan bör du då ha en plan på hur du hanterar kommande åtgärder på stammarna. Väljer du att ta ett större grepp så vinner du mycket på att ställa i ordning en visningslägenhet tillsammans med dina hyresgäster så att ni båda blir nöjda och ser fram emot själva bygget.

Vi hjälper dig att komma fram till vad som är rätt väg för dig och väger då även in ekonomi, var dina byggnader ligger, hur gamla de är och i vilket skick de är i men också vilka hyresgäster du har idag och deras önskemål och så vidare. Svaret på hur omfattande du ska göra byggprojektet beror som sagt på flera saker. Du får gärna höra av dig till oss så berättar vi mer, du hittar flera kontaktalternativ längre ner!

Kontakta oss

Vi finns i Göteborg, Stockholm och Malmö

Hör av dig eller skicka ditt telefonnummer, så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan skapa värde i din fastighet.

010-209 64 00

info [at] rotpartner [dot] se

Vi drivs av att se möjligheter

Så som vi ser på det är ett byggprojekt alltid en möjlighet till att åstadkomma något som skapar värde, för dig och dina hyresgäster. Så här jobbar vi.