Hyresgästanpassning

Ny hyresgäst – nya visioner. Tillsammans med dig och din nya hyresgäst så ser vi till att de visionerna blir verklighet. Från skissidé hela vägen till inflyttning. Vi projektleder hyresgästanpassningen så att din befintliga lokal skräddarsys efter de nya krav och förutsättningar som nu ställs på den. Det kan innebära alltifrån renovering, ombyggnad till utveckling av lokalen med helt ny planlösning och installationer. Kanske ska en före detta restaurang bli ett modernt och multifunktionellt kontor – eller tvärtom. Som alltid tar vi också extra hänsyn till de hyresgäster som redan finns i fastigheten så att deras vardag kan fungera trots byggprojektet.

Hyresgästanpassning innefattar bl a:

• Projektering
• Upphandling
• Projektledning
• Byggledning
• Besiktning
• Inredning

Eftersom en flytt innebär en hel del projektledning i sig med alltifrån byggtekniska frågor och IT-installationer till inköp och planering av själva flytten så kan vi självklart även hjälpa din nya hyresgäst med detta. Du kan läsa mer om det under tjänsten Flyttprojektledning. Du får också gärna höra av dig till oss så berättar vi mer om både hyresgästanpassning och flyttprojektledning, du hittar flera kontaktalternativ längre ner!

Kontakta oss

Vi finns i Göteborg, Stockholm och Malmö

Hör av dig eller skicka ditt telefonnummer, så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan skapa värde i din fastighet.

010-209 64 00

info [at] rotpartner [dot] se

Vi drivs av att se möjligheter

Så som vi ser på det är ett byggprojekt alltid en möjlighet till att åstadkomma något som skapar värde, för dig och dina hyresgäster. Så här jobbar vi.