Fastighetsutveckling

Om inte alla utrymmen i din fastighet kommer till sin rätt så kan vi hjälpa dig att utveckla dem för att ge bättre avkastning eller ökat upplevt värde för nuvarande hyresgäster.

Vi rekommenderar att vi börjar med att inventera för att kunna utreda vilka möjligheter som finns, om det är lönsamt och vad det ger för konsekvenser. Det kan beröra en specifik fastighet eller hela ditt bestånd, det väljer du.

Fastighetsutveckling kan innebära alltifrån att bygga om eller renovera befintligt bestånd till att bygga på eller till den aktuella fastigheten. Det finns t ex ofta utrymmen i källare som man inte alltid tänker på. De kanske kan bli bra lokaler för uthyrning eller en uppskattad gemensamhetsyta för nuvarande hyresgäster. Vi har också varit med om att göra om lägenheter på nedersta våningen till etagelägenheter nedåt i källaren där ytan t ex blivit ett hobbyrum. Eller så kanske det finns möjligheter på vinden att skapa helt nya lägenheter alternativt att göra om till etagelägenheter uppåt.

Det brukar finnas en hel del möjligheter om man tittar med erfarna ögon. Vi hjälper dig utreda dem och kan sedan vara med dig hela vägen till att den oattraktiva ytan blivit attraktiv igen och redo att börja användas. Du får gärna höra av dig till oss så berättar vi mer, du hittar flera kontaktalternativ längre ner!

Kontakta oss

Vi finns i Göteborg, Stockholm och Malmö

Hör av dig eller skicka ditt telefonnummer, så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan skapa värde i din fastighet.

010-209 64 00

info [at] rotpartner [dot] se

Vi drivs av att se möjligheter

Så som vi ser på det är ett byggprojekt alltid en möjlighet till att åstadkomma något som skapar värde, för dig och dina hyresgäster. Så här jobbar vi.