Så här jobbar vi

Du kommer märka några saker när du jobbar med oss.

Vi vill åstadkomma något mer än ett byggprojekt. 

Vi kommer att lyssna en hel del. Ifrågasätta. Lyssna igen. Och vi återkopplar – alltid. Du kommer märka att vi är raka och ärliga, att vi säger vad vi tycker. Att vi värdesätter prestigelöshet eftersom vi vet att det gör arbetet effektivare. Och väldigt mycket roligare.

Vi kommer komma med förslag – och ibland kommer du bli förvånad. Vi gillar effektiva, innovativa lösningar och vågar utmana det traditionella. 40 års erfarenhet ihop med en ständig vilja att utvecklas gör att vi vet när det är läge att tänka annorlunda.  

Ett byggprojekt är en möjlighet. Det är så vi ser på det. Och vi drivs av att se möjligheter i varje uppdrag oavsett om det handlar om en nyproduktion eller en inventering av befintlig fastighet. Ibland går det utanför vår egentliga uppdragsbeskrivning. Men vi tycker ändå det är viktigt att du ser vilka möjligheter du har. Så när vi ser en, stor som liten, ja då kan du räkna med att vi kommer att förmedla den.

Du kommer märka att vi bryr oss om människor. Att det spelar roll för oss vad människor känner och tänker och upplever. Och klarar av. Vi tar det på allvar. Ett byggprojekt påverkar människor. Och då menar vi så mycket mer än buller och byggdamm. Vi hjälper dig ta reda på vilka konsekvenser olika vägval får för dig och din fastighet, och för människorna i den. Så att vi tillsammans åstadkommer det du faktiskt vill. Vi vet av erfarenhet vilken otrolig skillnad det gör att ta sig tid att tänka till – före.

Vi tror på delaktighet. Att människor som får vara med och påverka och uttrycka sin åsikt förstår mer och accepterar mer. Vi tror på att informera och informera igen. Att stanna upp. Och när det krävs, att rätta till. Med genuin omtanke.

Du kommer märka att vi vill åstadkomma något mer. Vi vill skapa värde i fastigheten. Både ett faktiskt och ett upplevt värde. För dig som ägare och för dina hyresgäster. Och bli inte förvånad om ni i slutändan får en förbättrad relation. Ett byggprojekt ska vara det bästa som har hänt.